Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] ReactiveMT2

Yoshe92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hahhahaahahhahah....jak komuś się chce to niech poszuka w prezce reactive moje posty na początku, jak pisałem, że tak będzie....ja pierd...a do tego ten łeb Szafir wypisuje, że stworzy kolejny serwerek, bo ma dedyka na 9 miechów...

mam szczera nadzieję, że ktoś się zna na tym i po IP go pozna i ostrzeże wszystkich, żeby na kolejny jego serw nikt nie wszedł

brawo dla zakładającego ten temat

Opublikowano

Serwer wydawał sie fajny, ale potem odszedł Yoshe, i się posypał, nie miła administracja, nie polecam!

Opublikowano

Jam nie czaje juz tych ludzi,,,,

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Opublikowano

post_offline.pngYoshe92 - CIota jesteś nieogarnięta i tyle.

Te nowe MT2 To jakieś gówno;/

Czemu All Serwery Startują w te zasrane piątki = Nie wiadomo na czym grać

Opublikowano

Siema chce wam uświadomic dlaczego nie opłaca sie grac na ReactiveMT2!!

-Duza ilosc Bugów

-Server na kradzionych plikach(plików nie robił Infinity dlatego jest tyle bugów)

-Team obraża graczy

-GM rozdaje EQ znajomym

-Infinity (Szafir) Sprzedaje EQ z navi o to dowody

http://zapodaj.net/b...aa6f57.bmp.html

Mam pytanko dlaczego połowa Teamu z Reactive to osoby które były wywalone z innych Teamów?

<lol2>

Polecam nowo powstajacy server Metin2 www.ReadyMT2.cba.pl 0BÓGÓW I PRODESJONALNY TEAM

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Zaprasza i Poleca [GM]VatahareQ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...